söndag 13 september 2020

Ett Wåffel-Wally i backspegeln

Jaha, nu sitter man en grå-regnig septemberhelg och undrar vad det var som hände egentligen?

I juni var vi några som satt och tyckte att "det vore ju kul att åka lite bil även fast det är corona och våfflor är ju gott, undrar om någon mer tycker det?" Om det var!!!
Vi kunde inte tro våra ögon när anmälningarna stod som spön i backen sista veckan och slutade på 85 fordon med 185 pers! :-)

Med skräckblandad förtjusning rekade vi parkeringar och stegade asfalt, skulle det här funka?
Sällan har väderprognoserna följts så ihärdigt, minsta ändring noterades och "allt utom spöregn är bra" hördes i funktionärssnacket.

Och så blev allt underbart och fantastiskt! Visst, det finns förbättringspotential, men sett i backspegeln överträffade dagen alla våra förväntningar. Underbara människor, mängder med fordon av alla de slag, tillräckligt bra väder, gofika och inga allvarliga incidenter!

Idag har vi träffats och stämt av om vi ska köra nästa sommar och vi är helt överens om att det måste bli ett Wåffel-Wally även 2021! Det kommer även att bli Wåffel-fikor (sannolikt tisdagskvällar under maj-juni-isch), håll utkik!

Med det sagt så kommer här lite bilder som komplement till de som finns på Facebook:

Kl 11:51, långt innan vi egentligen ska samlas vid Frendo har vi inte ens fått i oss korvarna utan vinkar bilar istället!

Kl 12:07 har det vuxit betydligt

Kl 12:30 är det smockfullt och bilar rullar fortfarande in!






Vi räknar till 75 bilar innan vi startar kortegen ut mot Brunneby.
Kortegen blev någon/några kilometer lång och var sjukt mäktig!


Jag stod vid Brunneby och filmade kortegen, bilarna tog aldrig slut!!!

Här några bilder från rallyt:





Nu ser vi fram emot 2021! Prenumerera gärna på bloggen (fyll i din e-mail-adress vid "Följ via e-post") så att du inte missar när vi lägger ut nyheter här!

Håll er friska / Wåffel-Wally-teamet








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar